
Ingrediënten:
4personen- 300 g broccoli (dieprvries) (of vers)
- 6 eieren
- 2 eetl. room
- 60 g blauwgeaderde kaas
- 50 g verse geitenkaas
- 70 g cheddar
- 2 eetl.olijfolie
- 0.25 plantje bieslook (vers)
- 0.5 koffiel. tijm (gedroogd)
- 1 koffiel. marjolein (gedroogd)
- 1 koffiel. paprikapoeder
- peper en zout
Voorbereiding:
20 minuten- Snij de broccoli in roosjes en kook 7 min. (diepvries niet ontdooien en 4 min. koken) in lichtgezouten water tot ze net gaar zijn (nog lichtjes krokant). Laat uitlekken.
- Snij de kazen in kleine blokjes.
- Snipper het bieslook fijn.
Bereiding:
1. Klop de eieren los en voeg al kloppend de room, de tijm, de marjolein, het paprikapoeder en het versnipperde bieslook toe. Kruid met peper en zout.
2. Verwarm op een zacht vuur 2 eetl. olijfolie in een grote braadpan met antikleeflaag. Giet het eimengsel erin en verspreid er de broccoliroosjes over. Bestrooi met de kaas en laat 12 min. zachtjes bakken tot de kaas gesmolten en het ei net gaar is.
Afwerking
Dien op met salade en stokbrood.
Bereidingstijd:
minder dan 30 minuten