
Ingrediënten:
4personen- 6 hamburgers van rund en varken (beenhouwerij)
- 6 hamburgerbroodjes
- 1 tomaat (grote)
- 0.25 kropsla
- 2 zoetzure augurken (bokaal)
- 120 g petit-suissekaasje
- 1 eetl. boter
- 3 takjes peterselie (vers)
- peper en zout
Voorbereiding:
15 minuten- Snipper de peterselie.
- Snij de tomaat en de augurken in blokjes van 1/2 cm.
Bereiding:
1. Smelt de boter in een pan en bak de hamburgers 3 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
2. Zet de hamburgerbroodjes intussen 4 min. in een op 180° C voorverwarmde oven.
3. Meng de petit-suisse met de blokjes tomaat en augurk. Kruid naar smaak met peper en zout. Roer er ten slotte de versnipperde peterselie onder.
Afwerking
Snij de broodjes open en beleg ze met een hamburger, enkele blaadjes sla en een beetje van de mengeling.
Bereidingstijd:
minder dan 30 minuten
Wat drinkt u erbij?
|