Cappelleti met vis en courgette

Cappelleti met vis en courgette

Ingrediënten: 

4personen
  • 600g wokmix vis (diepvries)
  • 400g courgetteschijven (diepvries)
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 50 g parmezaan
  • 400g cappelletti met rauwe ham (versmarkt)
  • 300g artisjokharten (blik)
  • 735g Mediterrano-saus
  • 1 eetl. olijfolie
  • peper en zout

Voorbereiding: 

5 minuten

Snipper de ui en het knoflook fijn.

Bereiding: 

1 Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de fijngesnipperde ui en het knofl ook glazig. Voeg de diepgevroren courgetteschijven toe en roerbak 5 min.

2 Overgiet met de Mediterrano-saus en 1 dl water. Laat 10 min. sudderen. 
3 Laat ondertussen de artisjokharten uitlekken en snij in 4 of 6.
4 Voeg de stukken artisjok en de diepgevroren wokmix vis toe aan de courgetteschijven. Laat nog ± 5 min. doorwarmen. Breng op smaak met wat peper.
5 Kook ondertussen de cappelletti gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
6 Maak schilfers van de parmezaan met een dunschiller.


Afwerking

Verdeel de cappelletti over de borden en overgiet met de groente- en vismengeling. Bestrooi rijkelijk met de kaasschilfers.

Bereidingstijd: 

minder dan 30 minuten