
Ingrediënten:
4personen- 300 g bladspinazie (diepvries)
- 2 sjalotten
- 2 teentjes knoflook
- 250 g ricotta
- 70 g geraspte gruyère
- 16 cannelloni
- 690 g tomatenstukjes met groenten (bokaal)
- 190 g tonijn in eigen nat (blik)
- 1 eetl. olijfolie
- 1 koffiel. oregano
- peper en zout
Voorbereiding:
Ontdooitijd + 5 minuten- Laat de spinazie ontdooien en giet af.
- Snipper de knoflook en de sjalotten fijn.
Bereiding:
10 min + 50 min in de oven
1 Verwarm de oven op 180 °C.
2 Meng de ricotta met de uitgelekte tonijn en de spinazie. Kruid met de oregano, peper en zout. Vul de cannelloni met de bereiding en leg ze in een ovenschaal.
3 Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de knoflook en de sjalotten glazig. Voeg de tomatenstukjes en 2 dl water toe. Kruid met peper en zout. Roer goed en laat even sudderen.
4 Overgiet de cannelloni met de tomatensaus. Bestrooi met de geraspte kaas en zet 50 min. in de voorverwarmde oven.
2 Meng de ricotta met de uitgelekte tonijn en de spinazie. Kruid met de oregano, peper en zout. Vul de cannelloni met de bereiding en leg ze in een ovenschaal.
3 Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de knoflook en de sjalotten glazig. Voeg de tomatenstukjes en 2 dl water toe. Kruid met peper en zout. Roer goed en laat even sudderen.
4 Overgiet de cannelloni met de tomatensaus. Bestrooi met de geraspte kaas en zet 50 min. in de voorverwarmde oven.
Bereidingstijd:
meer dan 60 minuten
Wat drinkt u erbij?
|